21.7.2017

Today, I choose to be happy.

Tää postaus on roikkunut mulla luonnoksissa ihan iän ikuisuuden, joten pahoittelen sekavuutta. Tähän nyt saakin sitten taas tiivistää koko alkuvuoden tapahtumat samaan pläjäykseen. Eli kuulumisia siis tulee alkukeväästä keskikesään. Ei muuta kun alotetaan!

1. Olen nykyään taas Porilainen. Kyllä! Pori vaan on vallottanut mun sydämen jo vuosia sitten, eikä siitä pääse yli eikä ympäri. Tampereella viihdyin vain muutaman kuukauden ja joulukuussa muutinkin jo takaisin Poriin. Moni on kysynyt multa että mitä hittoa mä sinne edes muutin, ja en oikeen itsekkään tiedä. Kai mä vaan jotenkin yririn paeta jotakin jonnekkin. En edes tiedä mitä ja miksi. Eniten mua ehkä pelotti ajatus että juutun muuten Kokemäelle ikiajoiksi jos en nyt lähde. En vaan ymmärrä miksen suoraan muuttanut Poriin, kun olihan mulla silloin jo entuudestaan täällä kaikki kaverit. Ja tosiaan olen siis asunut Porissa ennenkin.

Mä oon kyllä kunnon edestakas seilaaja. Soudan ja huopaan. En tiedä osaanko ikinä asettua aloilleni, mut hei. Tälläsii me ihmiset ollaan, eli erilaisia. Ja erilaisuus on rikkaus. Mä oon ehkä normaalia äkkipikaisempi, etenkin päätösteni suhteen. Musta on monet tutut jo vuosia sitten sanonut että mä oon todella spontaani ja impulsiivisesti toimiva extemporehenkinen heittäytyjä ja että mun perässä on mahdotonta pysyä :D

Mutta joo, todellakin mun tarkoitukseni Tampereella oli opiskella loppuun aiemmin aloittamani Myynnin ammattitutkinnon koulutus. Mutta jotenkin musta vaan tuntu (eikä pelkästään tuntunut) että olin ihan yksin kokoajan siellä, omassa asunnossani neljän seinän sisällä. Koska en tuntenut Tampereelta juuri ketään entuudestaan. Paitsi koko äidin suvun joo, mutta eihän se ole sama asia. En mä niiden kanssa vapaa-ajalla hengaa. Niimpä kun sain työpaikan täältä Porista niin ei kahta kertaa tarvinnut kysyä, ja olin jo muuttopuuhissa. 

2. Olen myös nykyään onnellisesti parisuhteessa
Tosiaan joulukuussa sain siis muuton muutaman ystävän sekä lähinnä perheen avustuksella tehtyä Poriin. Ja heti tammikuun alussa (5.1) tapasinkin jo tämänhetkisen poikaystäväni. Vai pitäisikö sanoa miesystävän. Ollaan molemmat vielä näin puolen vuoden jälkeenkin ihan täpinöissämme toisistamme eikä näpit meinaa pysyä irti toisesta vaikka pahin alkuhuuma on tietty jo ohi :D Elämä ei vois olla ihanempaa eikä asiat paremmin. Toivon todella että tää tulis kestämään, sillä kaikki mun aijemmat parisuhteen tyngät on aina kaatunut johonkin. Eikä usein se ole ollut edes musta kiinni. Ja niin hurjalta kun se kuulostaakin, niin yhteen muutimme jo maaliskuun alussa. Saa nähdä mitä tuleman pitää. :) Yhteistä taivalta on nyt tosiaan takana reilu puolivuotta, ja paljon lisää edessä. Jos se musta on kiinni. :D
Yhteinen arki on sujunut myös moitteettomasti, tai yllättävän hyvin sanotaanko näin :D Ilman mitään sen suurempia konflikteja. Ainut mikä nyt aluksi tuotti hämmennystä ja ärsyyntymistä oli se, että kun tämä Suomen lainsäädäntö nyt on mitä on niin minähän tietty yhteenmuuton seurauksena sitten menetin kaikki tukeni. No nyt silläkään ei enää ole väliä kun työpaikan sain, niin olisin ne kuitenkin joka tapauksessa menettänyt.

Happy Minnie Mouse look :) ©Iskä
Jälleen uus iPhone... Tälläkertaa SE. Koska vanha 5S sanoi sopimuksensa irti. Mut vitsi mä rakastan tota ruusukullan väriä!
Otin ihanasta ystävästäni vauva-masu kuvia joskus maaliskuussa.
Sattumalta kaapin perälle kertynyt viimeaikoina muutama mustavalkonen vaatekappale :D Arkikäytössä ihan parhaita. Sopii ainakin kaikkien kanssa.
Viimeaikojen hutiostokset ehdottomasti tässä kuvassa... Ensinnäkin toi hajuvesi haisee ku rankkitynnyri ja muita en jaksa edes perustella...

19.3 Mä täytinkin pyöreitä, eli 20 vee tuli mittariin! Ja heti seuraavana päivänä hyvä ystäväni saikin esikoisensa, kaksostytöt joista toisesta tuli mun ensimmäinen kummilapsi. :) (Kuva ylhäällä) Rsitiäisiä vietettiin Sununtaina 4.6. Ja pikkusiskon ylioppilasjuhlia juhlittiin päivää ennen eli 3.6. Samaan viikonloppuun mahtui siis kahdet juhlat! (Kuvia alhaalla)

On your worst day, I love you.

Hankittiin myös tässä kuukauden sisällä 2 lemmikkiä kertaheitolla! Ensimmäinen on venäjän kääpiöhamsteri nimeltä Nasu (jota kylläkin kutsumme vaan hamsuksi) mulla on näitä pikku veitikoita kyllä ennenkin nuorempana ollut, mut nyt jotenki iski yhtäkkiä ihan hirveä hamsterikuume! Pikkusiskoni ystävällä sattui juuri sopivasti olemaan hamsterin poikasia, ja eipä siinä kovin kauaa mietitty kun päätettiin yksi niistä pikkuisista kotiuttaa. Valitettavasti kuvia mulla ei tähän hätään ole, sillä kyseessä on senverran vilkas tapaus ettei nanosekuntia kauempaa viihdy kameran edessä, vaan mennä viipottaa millon mihinkin. Sitten toinen näistä sankareista ja uusista tulokkaista on kissanpentu. Kissa ja hiiri leikkiä siis tiedossa... no eikai sentäs. Pidetään huolta siitä, ettei tuo katti popsi sitä pikkuista poskeensa. Kissastakaan ei mulla nyt ole tähän hätään mitään kuvia laittaa, kun kaikki on kännykässä. Kissan nimeksi olisin halunnut Neponen jolloin sitä olis voinut kutsua ihan vaan Nepoksi. Mut Nöpö osottautuikin paremmaks ja jotenkin helpommaks lausua suussa. :D

Talviturkki lähti myös ennen aikojaan jo kesäkuun alussa, verrattuna siihen et normaalisti oon aina uskaltautunut uimaan ihan vasta loppukesästä! :D Tuntuu tyhmältä postailla noin talvisia kuvia (lähinnä viitaten postauksen alkupäähän) kun juhannus häämöttää jo ihan nurkan takana. Ja mitä juhannukseen tulee niin kuinkas monella on jo selvät sävelet juhannukseksi? Vai meinaatteko juoda ittenne mukavaksi ja muut hyvän näköisiksi?
Niin tai näin, pitäkää itsestänne ja kavereista huolta; kännissä ei ajeta eikä ottaneen kyytiin mennä. Humalaiselta kaverilta otetaan avaimet veke ja vaikka se tarkoittaa painimatsia ja nyrkkiä poskessa, se on sen arvoista. Kännissä pysytään myös kaukana vesistä ja veneistä, vaikka sillon ollaankin uimamaistereita ja kuolemattomia - ei me olla.
Vahinko käy äkkiä ja etenkin silloin kun sitä eniten vähättelee, joten pliis ei päädytä tilastoihin! Sekin kannattaa muistaa että jos porukalla pämpätään mökillä - yhden kannattaa olla ajokunnossa. Mitä vaan voi sattua ja koska vaan voi joutua lähtemään lääkäriin - keskelle skutsia kestää lansseilta liian kauan... Ite meinaan mennä mökille, syödä ja saunoa. Sekä rillata, niin itseä kuin kanan koipia. 

Tässä kai kaikki tältä erää, mukavat kesän jatkot kaikille! Ps. Mulla on myös yksi yhteistyökumppanuusjuttukin tässä tuloillaan, kunhan vaan kerkiän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti