7.2.2017

Life is short buy the shoes, drink the wine, order the desert.

Tää postaus sisältää aikalailla kaikenmaailman sekalaista tilpehööriä ja muita turhakkeita, sekä hankintoja sun muita härpäkkeitä. Mulla olis oikeesti niin kauheesti mm. asuja kuvattavana yms, mutta ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa. Yksi yhteistyökumppanuus on muuten tulossa, ja postaus olis tarkotus olla ulkona Helmikuun puolessa välissä, let's see what happens. :D Mutta siitä lisää lähempänä!


1. Meikinpuhdistus/kasvojenhoitolaite. Wishiltä muutaman euron, toimii moitteettomasti. Ei valittamista.
2. Sekalaisia tuotteita, noista kahdesta ensimmäisestä en innostunut mut toi hiuksille tarkoitettu kookosöljy suihke on kyllä kieltämättä hyvää. Melkein koko pullo jo mennyt.
3. Nämä ihan perus Erittäin hienot suomalaiset shampoot pääsivät tähän kollaasiin ihan vaan koska halusin kertoa etten käytä enää mitään muita shampoita. Noi on ensinnäkin turvallisia, niin myös valmistettu puhtaista suomalaisista ja parhaista raaka-aineista. Kaikki käytetyt ainesosat kerrotaan tuotteiden kyljessä, suomalaista lainsäädäntöä noudattaen. Koostumuksissa on mukana suomen luonnosta tuttuja raaka-aineita, kuten aitoa mustikkauutetta, koivunlehtiuutetta ja tervaa. Plus kaikki tuotteet on valmistettu ilman silikonia
4. Sekä viimeisenä joku huti ostos mikä toimittaa tällä hetkellä lähinnä koristeen virkaa kylppärissä.

Mun nykyinen aivan ehdoton lemppari kosmetiikkatuote on tämä Lumenen uudet valopisarat! Toimii ikäänkun hilighter. Harmikseni toi vaan hajos mun käytössä jo muutaman päivän jälkeen. Tippui nimittäin suihkun kivilattialle. Voin myöntää että siinä vaiheessa muutaman ärräpään suustani taisin päästää. Ei oikeesti ollut meinaan itku kaukana.

Edelliseen postaukseen viitaten, oon myös vaihtanut kokonaan mineraaliöljyttömään meikkivoiteeseen. Mineraaliöljy muodostaa iholle kosteutta sitovan kalvon. Se EI siis kosteuta ihoa. Tuo kalvo voi myös tukkia ihohuokoset, jonka seurauksena iholle alkaa muodostua finnejä sekä muita epäpuhtauksia. Mineraaliöljyä voi olla esim meikki-, kosteus- sekä perusvoiteissa. Itsellä testissä nyt Apteekista saatava Vichy merkkinen meikkivoide. Hintaa kyllä löytyi meikkivoiteeksi kunnioitettavasti, mutta täytyy silti myöntää että on ehdottomasti parasta meikkivoidetta mitä oon koskaan käyttänyt.


Muutamat uudet kenkulit (taas)
Voikohan tätä kutsua jo aikaansaamattomuudeks kun Helmikuussa vielä joulukuusi partsilla :D
"Varokaa heikkoa jäätä" lapsena varmaan jokaisen mielestä pelottavin mainos ikinä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti